Новини
Події

У Хмельницькому шахрай ошукав старого чоловіка

На гачок до шахраїв попався 80-річний дідусь. Опівдні  21.07.2017  у Хмельницькому чоловік прямував у благодійну організацію для отримання  допомоги. По дорозі старого зустрів чоловік на автомобілі і запропонував йому купити  срібний посуд, який він терміново продає нібито у зв’язку з переїздом. Дідусь зацікавився пропозицією і попросив “продавця” занести товар до себе у квартиру на вулиці Прибузькій. Уже вдома покупець розрахувався за посуд. Покупка коштувала чоловікові 24500 грн.

Але скоро на  власника новопридбаного посуду чекало глибоке розчарування: оцінювач до якого дідусь звернувся за консультацією,  сказав, що посуд виготовлений з нержавіючої сталі та не має ніякої особливої цінності.

 

 

Відомості за даном фактом  внесені до ЄРДР 190 ч. 1 «Шахрайство» – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

 

Автор: Алла Самойленко