Новини
Спорт

У суботу ФК «Поділля» зіграє проти стрийської «Скали»

Цієї суботи, 5 серпня, на стадіоні рідного міста Хмельницький ФК «Поділля» зіграє проти стрийської «Скали». Матч другої ліги ( групи А ) четвертого туру чемпіонату України з футболу  через пекельну спеку, яку побіцяли синоптики, перенесли на 19:00.

За повідомленням прес-служби «Поділля» головним арбітром на матчі виступатиме Дмитро Осауленко, також на лініях йому допомагатимуть  київські асистенти: Олександр Лапицький та Олег Парасунько. Четвертим арбітром став подолянин Віталій Маляр, а спостерігачем арбітражу – Віктор Кошура, що родом із Чернівців.

Що ж до квитків на матч, то їх продаж розпочався ще з другого серпня, вартість квитка становить 20 гривень. Щоб придбати квитки слід звернутися до точки продажу у кав’ярні Vigotti, яка розташована на місці старих кас стадіону.  А у день гри придбати квитки можна буде і в касах стадіону, які починають свою роботу з 15:00.

Варто зазначити, що власники квитків автоматично візьмуть участь у розіграші подарунків, який відбудеться у перерві матчу. Нагадаємо, початок гри – о 19:00.

Автор: Адміністратор сайту