Новини
Суспільство

У Хмельницькому тарифи на “комуналку” знову підвищать

Цього разу планують збільшити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення МКП “Хмельницькводоканал”.

“Необхідність підвищення тарифів зумовлена періодичним зростанням вартості електроенергії, мінімальної заробітної плати, ПММ, опалення, що змусило підприємство звернутися до НКРЕКП з пропозицією встановлення тарифу: на послуги з централізованого водопостачання в розмірі 7,57 грн./куб. м (з ПДВ), централізованого водовідведення — 7,64 грн./куб. м (з ПДВ)”, – йдеться  у повідомленні відомства.

Останні тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для МКП “Хмельницькводоканал” були встановлені 12 травня цього року.  наразі вони складають із водопостачання — 6,49 грн./куб. м, водовідведення — 6,58 грн./куб. м.; централізоване водопостачання (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 7,07 грн./куб. м, централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 6,84 грн./куб. м.

А поки у відомстві приймають до 15 серпня  від споживачів зауваження та пропозиції щодо наміру проведення зміни тарифів. Свої пропозиції та зауваження ви можете надіслати за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Водопровідна, 75 МКП “Хмельницькводоканал” або на електронну скриньку підприємства kmwater@ukr.net.

Автор: Адміністратор сайту