Новини
Події

Хмельницькій поліції у реалізації проекту “Безпечний будинок” будуть допомагати старші люди

У Хмельницькому вже стало гарною традицією проведення зустрічей керівництва поліції міста з представниками громадськості.

Сьогодні, 8 серпня, відбулась зустріч в культурно мистецькому центрі «Ветеран», працівників Хмельницького відділу поліції з представниками Міської ради організації ветеранів України, серед яких були голови ветеранських організацій мікрорайонів міста. У свою чергу вони є старшинами будинків (кварталів) в рамках  сервісно-профілактичного проекту «Безпечний будинок».

Під час зустрічі обговорено стан оперативної обстановки на території міста, доведено способи і методи протидії і запобіганню правопорушень безпосередньо мешканцями мікрорайонів, в тому числі без участі поліцейських.

Досягнуто домовленості про проведення таких зустрічей на постійній основі, а також задля обміну інформації про стан правопорушень у мікрорайонах, про  осіб,  які можуть бути причетні до них, та щодо  шляхів  взаємодії у питаннях підвищення ефективності протидії злочинності.

Відбувся досить дієвий  і конструктивний діалог із ветеранами, який дав старт початку тісної співпраці із членами ветеранських організацій обласного центру, адже досвід літніх людей –   неоціненний і важливий в роботі правоохоронців.

Наприкінуці зустрічі учасники обмінялись контактами для тісного і щоденного зв’язку з метою ефективного і швидкого надання поліцейських послуг мешканцям мікрорайонів міста.

Автор: Алла Самойленко