Новини
Події

Поліція Хмельниччини просить допомогти ідентифікувати особу загиблого чоловіка

Працівники Славутського відділу поліції з’ясовують обставини смерті невставноленої особи.
05 серпня о 12:08 год. до чергової частини Славутського ВП надійшло повідомлення зі служби «102», про те що в м.Славута Хмельницької області на земельній ділянці прилеглій до перехрестя вулиць Волі та Волинська, під час проведення розчищувальних робіт, а саме розчищення завалів старого будинку, працівниками , які здійснювали розчищення виявлено скелетований труп невідомої особи з елементами одягу на ньому.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група виявила скелетований труп особи, ймовірно чоловічої статі.

За даним фактом слідчими Славутського відділу поліції розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться слідчі розшукові дії, направлені на ідентифікацію особи загиблого.Окрім того, призначені необхідні судово-медичні експертизи, з метою встановлення часу настання смерті, причини смерті, наявності тілесних ушкоджень, віку, статі, зросту, інших відомостей що необхідні для проведення досудового розслідування.
На трупі знаходився одяг зображений на фото ( футболка білого кольору з полосами, кросівки 42-43 розміру з логотипом «Luoshifu»,в кишені штанів виявлено залишки пачки з-під цигарок марки «GOLDEN GATE» синього кольору. Особливістю є те, що в ході огляду черепа та верхньої щелепи встановлено, що два перші верхніх різця мають коронки із металу жовтого кольору .
З метою встановлення інформації про особу трупа , а також встановлення його родичів чи осіб, з якими загибла особа могла б підтримувати дружні відносини, просимо громадян негайно повідомляти будь яку відому інформацію з даного приводу працівників Славутського ВП (вул. Козацька,33 ) або моб. тел. 0968306539 чи 102.

Фото тут

Автор: Алла Самойленко