Новини
Дозвілля

Музика, фото, танці – на початку вересня у Кам’янці вируватиме сьома «Республіка»

«Respublica 2017 – це втілення сучасного вуличного мистецтва у всіх напрямках: музика, фотографія, танець. Це три фестивальні дні, чимало локацій, кращі рок-колективи, сучасні поети та художники не тільки з України, а й інших країн світу!

Серед відомих гуртів, які виступали на головній сцені «Республіки», були Louna, Скрябін,  The Hardkiss, Dakh Daughters, «Один в каное», «Порнофільми», Detach, Vivienne Mort, «Вагоновожаті», «Тінь Сонця».

Цього року підкоряти фестиваль приїдуть: Yarmak, PATSYKI Z FRANEKA, Антитіла, МС Антоха, Vivienne Mort, «Рэспубліка Паліна», PANIVALKOVA та інші. Всього – понад 60 колективів і виконавців.

Музична частина фесту триватиме протягом трьох днів на території Кам’янець-Подільської фортеці, на кількох сценах: головна, акустична, реггі та важка.

Денна сцена і ярмарок розташуються на Ратушній площі, а художники малюватимуть у спальних районах міста. Головне завдання художників – перетворити звичайні будинки в художнє надбання міста. Вночі ж на гостей очікують акустичні концерти і літературні читання за участю як молодих, так і відомих музикантів і письменників.

«Республіка» –  антикомерційний арт фестиваль, метою якого є привернення уваги до культурно-соціальних проблем малих міст.

Також оргкомітет «Республіки» наголошує:

– будьте обережними при пересуванні бруківкою та крутими схилами;

– в жодному разі не перелазьте через огорожі та захисні споруди;

– будьте взаємоввічливими;

– допомагайте один одному в разі складнощів.

І пам’ятайте:
– надмірне споживання алкоголю та наркотичних речовин може призвести до неприємних, а часом і трагічних наслідків.

Слухайте гарну музику та позитивного вам відпочинку!
Катерина Прокопець

Автор: Тетяна Новак