Новини
Події

Завтра у Хмельницькому попрощаються із загиблим в АТО полковником Олександром Бойко

19 серпня об 11.00 годині на майдані Незалежності відбудеться прощання з командиром окремого загону спеціального призначення, командиром 2-ої окремої розвідувально-пошукової групи спеціального призначення полковником Олександром Бойком.

Бойко Олександр Олександрович народився 3 грудня 1981 року у м. Вознесенськ, Миколаївської області.
У період з 2014 по 2017 року неодноразово перебував у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей. Виконував бойові завдання щодо проведення розвідувально-пошукових заходів.

Залучався до виконання завдань на сході України як від окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України, так і від 8-го окремого полку спеціального призначення Збройних Сил України м. Хмельницький.

 3 червня 2017 року під час виконання бойового завдання розвідгрупа Олександра Бойка потрапила у засідку. Відомо, що полковник Бойко тоді отримав поранення в ноги і руку. Бійці перетягнули рани джгутом, однак з поля бою не забрали – ні живого, ні мертвого. Згодом почалися пошуки, аж поки 12 серпня стало відомо, що тіло підполковника Нацгвардії Олександра Бойка таки знайшли.

Автор: Тетяна Новак