Новини
Суспільство

У Хмельницькому не можна продавати тварин у невстановлених місцях

Патрульні, спільно з Управлінням торгівлі, провели профілактичне відпрацювання щодо недопущення продажу тварин з рук.

Минулої суботи патрульні спільно з представниками Управлінням торгівлі Хмельницької міської ради провели профілактичне відпрацювання на вулиці Староміська поблизу автовокзалу №3  щодо недопущення продажу тварин з рук в невстановлених місцях та порушення правил благоустрою міста.
Під час відпрацювання було виявлено ряд продавців, які здійснювали торгівлю собаками, кішками, кроликами та іншими домашніми тваринами.
З порушниками проводили усні профілактичні бесіди щодо недопущення даного порушення в майбутньому, повідомляють у патрульній поліції Хмельницького. Головна мета заходу попередити про адміністративну відповідальність за продаж в невстановлених місцях, відповідальність за що передбачена статтею 160 КУпАП та за порушення правил благоустрою міста, відповідальність за що передбачена статтею 152 КУпАП.
Раніше у засобах масової інформації повідомляли про те, що тварин можна буде продавати на спеціально відведеному торговому майданчикові у мікрорайоні Лезнево. Однак продавці домашніх тварин сприймають таку перспективу без оптимізму. Стихійний базарчик біля автовокзалу і продуктового ринку має свої переваги, адже людей тут багато і торгівля йде жваво, особливо у вихідні дні.

Однак управління торгівлі налаштоване і  далі проводити роботу по ліквідації осередків стихійної торгівлі. Допомагає у цьому патрульна поліція Хмельницького.

Автор: Алла Самойленко