Новини
Бізнес

ПриватБанк запустив нову програму кредитування «Швидкий кредит»

ПриватБанк запустив нову програму кредитування «Швидкий кредит». Це означає, що жителі Хмельниччини зможуть без застави взяти позику до 50 тис. грн. на будь-які потреби всього за 5 хвилин.

 «Швидкий кредит» – це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту «Оплата частинами» на будь-яку картку ПриватБанку. З’явився цей вид сервісу на вимогу клієнтів ПриватБанку. “Ми часто чули від клієнтів прохання видати кредит саме готівковими коштами, – каже Володимир Кирилюк, керівник напрямку “Оплата частинами” Південно-Західного РУ ПриватБанку. – “Швидкий кредит” – це можливість отримати готівку, не витрачаючи часу на оформлення документів та пошук поручителів. Потрібно лише звернутися до будь-якого відділення банку, де спеціалісти оформлять відповідну угоду та нададуть фахову консультацію”.

Отримати можна від 300 до 50 000 гривень, термін угоди – 10 місяців. При чому, відсоток за користування кредитом складає лише 2,9% в місяць. Сума кредитування розподіляється на термін оформлення кредиту та сплачується  регулярними платежами щомісячно. 

Перший платіж клієнт здійснює лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих умовах. 

Варто додати, що зарахування суми  кредиту можливе на Картку для виплат, що дає можливість клієнту отримати готівку, не сплачуючи додаткових комісій за зняття. 

Дізнатися свій ліміт по «Оплаті частинами» (для клієнтів ПриватБанку цей ліміт є максимально доступною сумою кредиту) можна в Приват24, після заповнення онлайн-форми, або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

Автор: Адміністратор сайту