Новини
Події

Стильний макіяж, цікаві зачіски, автентичний одяг, модні аксесуари показали учасники конкурсу “Нова коса” у Кам’янці-Подільському

У Кам’янці-Подільському до Дня Незалежності професійні майстри та студенти профільних навчальних закладів долучилися до конкурсу перукарського мистецтва “Нова коса”.

Чотирнадцять оригінальних образів завдяки стильному макіяжу, цікавим зачіскам, автентичному одягу, модним аксесуарам було створено учасниками конкурсу. Наймолодшою з них була трирічна Маргарита. Майстри працювали не одну годину над зовнішністю своїх моделей, аби вразити глядачів. І їм це вдалося.
Окрім конкурсної програми, на майдані Відродження перукарі взяли участь у нагородженні, а їхні підопічні – у святковому дефіле. Усі учасники конкурсу були нагороджені дипломами.
Призи глядацьких симпатій і премії у розмірі 500 грн  дісталися майстру салону краси «Клеопатра» Наталі Білій, майстру салону краси «Етюд» Інні Волковій, учениці авторської школи перукарського мистецтва Оксани Долінської, яка, до речі, й очолювала журі.
Третє місце, медаль та грошову премію у тисячу гривень виборола майстер студії краси «Ванілла» Ірина Луцюк. Друге місце, медаль та 1500 грн – учениця ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» Олександра Загура. А переможцем конкурсу стала також учениця центру профтехосвіти Сніжана Підвисоцька. Вона отримала кубок переможця і премію у 2 тис. грн.

За матеріалами kam-pod.gov.ua

Автор: Алла Самойленко