Новини
Суспільство

Хмельницькі патрульні спільно з атовцями слідкували за правопорядком у центрі міста

Патрульні та учасники АТО провели перше спільне патрулювання нічного міста. Символічно співпраця стартувала в День Незалежності України.
Піший патруль, у складі одного учасника АТО від патрульних та одного від громадської організації, слідкував за правопорядком у центральній частині міста. Основним завданням цього пішого патруля була профілактика вчинення правопорушень учасниками АТО, крім цього реагували і на інших правопорушників, яких було немало.
У святковий день досить багато громадян зловживали алкоголем і в стані сп’яніння здійснювали різні адміністративні правопорушення — дрібне хуліганство, порушення режиму тиші, тощо.
За святкову ніч спільний екіпаж атовців виявив більше 50 фактів розпивання алкоголю в заборонених місцях, майже у всіх випадках обходилось профілактичною бесідою —громадяни припиняли правопорушення після першого зауваження поліцейського. Фактів порушення законодавства атовцями під час профілактичного відпрацювання виявлено не було.
Загалом святкування Дня Незалежності в Хмельницькому відбулось без суттєвих правопорушень та надзвичайних подій. Більшість зафіксованих порушення це — розпивання алкоголю в заборонених місцях.
Наступне свято, де атовці та патрульні спільно патрулюватимуть Хмельницький — День міста, повідомляють у поліції.

Автор: Алла Самойленко