Новини
Події

Працівники Хмельницької атомної – перші у спортивній риболовлі

Представники «Клубу аматорів-рибалок ВП ХАЕС», які на запрошення профспілок Херсонського морського торгівельного порту взяли участь у ІV Спартакіаді працівників морського транспорту України, показали гарні результати у різних видах ловлі риби та завоювали перше загальнокомандне місце.

У змаганнях, які проходили цими вихідними у гирлі Дніпра на Херсонщині, взяли участь чотирнадцять команд з різних куточків України. Хмельницьку АЕС представляли найдосвідченіші учасники Клубу аматорів-рибалок.

Змагання проходили з різних видів риболовлі. Зокрема, у ловлі риби на поплавкову вудку з човна перше місце посіли Кадим Каржау із електроцеху та Олег Гей працівник служби фіззахисту Хмельницької АЕС, які за відведений час зловили майже десять кілограмів риби, що майже вдвічі більше, ніж у суперників. У змаганні фідерною вудкою в нічний час друге місце завоювали Володимир Єфремов та Олександр Каржау.

Свою майстерність продемонстрував і голова Клубу рибалок Хмельницької АЕС Сергій Онищук, який не лише став найкращим, а і встановив рекорд у змаганні на дальність закидання вантажу. З результатом 80 метрів головний рибалка ХАЕС посів перше місце. Також у цьому виді відзначився Володимир Єфремов, який показав третій результат.

За підсумками п’яти видів спортивної риболовлі команда Хмельницької АЕС посіла перше місце, з чим і відаємо представників Клубу вже не аматорів, а професійних рибалок!

 

Автор: Адміністратор сайту