Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліція задокументувала 12 злочинів, вчинених іноземцями

Серед них — грабіж, крадіжки, хуліганства, легкі тілесні ушкодження, підробка документів та зберігання наркотиків. Злочини, вчинені іноземцями та особами без громадянства, були задокументовані під час загальнодержавного профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант», спрямованого на протидію етнічній злочинності та нелегальній міграції. 

В рамках відкритих за переліченими фактами кримінальних проваджень 6 іноземцям та 1 особі без громадянства повідомлено про підозру у вчиненні злочину, повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

З початку проведення профілактичної операції виявлено 67 громадян іноземних держав, які порушили законодавство України у міграційній сфері. По восьми з них прийняте рішення про заборону подальшого в‘їзду в Україну, оскільки ці люди раніше уже піддавались примусовому поверненню або видворенню з країни. Стосовно ще 4 іноземців установами Державної міграційної служби задоволено клопотання про скорочення строку тимчасового перебування на території України.

Автор: Тетяна Новак