Новини
Події

Хмельницький запрошує на ювілейну виставку «Агро-Поділля 2017»

16 вересня у Хмельницькому на території торгівельно-сервісного центру «Поділля» відбудеться 30 ювілейна обласна виставка «Агро-Поділля 2017».

 На виставці будуть представлені домашні та свійські тварини,  сільськогосподарська продукція, продукція бджільництва, органічне виробництво,  продукція переробної та харчової промисловості, обладнання та техніка, засоби захисту та догляду за рослинами,  ветеринарія, кормовиробництво, мистецтво і культура, зелений туризм, тощо.

Для демонстрації і продажу товарів народного промислу, тварин та продукції бджільництва до участі у виставці запрошені власники дрібного та домашнього тваринництва ( кози, вівці, птиця, кролі, звірі, тощо), пасічники (бджолярі), народні умільці.

Виставка проходитиме за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька (траса № Н-03 Хмельницький-Чернівці, мікрорайон Ружична, недіючий речовий ринок). Початок о 10.00.

Для відвідувачів виставки буде організовано підвіз маршрутними автобусами від зупинки 5-й автовокзал (вул. Кам’янецька, 124/1в).

Джерело

Автор: Алла Самойленко