Новини
Події

У Кам’янці-Подільському до початку жовтня ремонтуються тепломережі

Готуючись до нового опалювального сезону, КП «Міськтепловоденергія» у Камянець-Подільскому завершила випробування центральних теплових магістралей . Однак при заповненні відгалужень виникли пориви мережі, що пролягає від проспекту Грушевського до насосної станції на вулиці Князів Коріатовичів, 9.

Крім того, стався порив трубопроводу на мікрорайоні Жовтневому – на вулиці М. Гордійчука, 17. Наразі ведуться ремонтні роботи з відновлення трубопроводів на магістральних відгалуженнях, де сталися пориви. 

Тим часом на проспекті Грушевського триває реконструкція центральної теплової мережі в рамках проекту Світового банку. Наразі нові мережі прокладають на відрізку від вул. Тімірязєва до вул. Героїв Небесної Сотні. Продовжаться роботи до вул. Пушкінської.

Планується, що роботи з реконструкції мереж триватимуть до пятого жовтня. Після повного завершення всіх ремонтних робіт буде можливість відновити подачу гарячого водопостачання по всьому місту. 
Додатково повідомляємо, що всі котельні міста Камянець-Подільського наразі на сто відсотків підготовлені до опалювального сезону.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець