Новини
Суспільство

Хмельничан навчають платити за проїзд через QR-код

Щоп’ятниці пасажирів хмельницьких тролейбусів навчають QRуто платити за проїзд. Своїми знаннями з хмельничанами інструктори діляться абсолютно безкоштовно. ПриватБанківці йдуть у ногу з часом, і пропонують робити це іншим.

Що потрібно для оплати проїзду за допомогою QR-коду? Смартфон і Приват 24. Хто ще не встановив додаток у своєму мобільному, молоді інструктори допоможуть це зробити.

Для сучасного виду оплати за проїзд у хмельницьких тролейбусах необхідно: зайти в транспорт, дістати смартфон, відсканувати QR-код, підтвердити платіж, показати закомпостований квиток кондуктору.

За словами керівника Бізнесу платежів та переказів Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Віталія Якубовського, навчання хмельничан – одна з ініціатив банку, яка допоможе швидше оволодіти сучасним видом оплати у транспорті. А ще, під час спілкування з хмельничанами, можна отримати інформацію про переваги та недоліки, щоб в майбутньому покращити даний вид сервісу.

Нагадаємо, презентація сервісу оплати проїзду за допомогою QR-коду в хмельницькому транспорті відбулася 10 травня цього року.

З 1 липня стартувала акція “Катаємо безкоштовно”, за умовами якої, їздити в хмельницьких тролейбусах можна за півціни. Сплачуючи за проїзд в дві сторони за допомогою смартфону та QR-коду, вартість одного квитка наступного дня повертається на картку. А власники Картки Юніора взагалі можуть їздити безкоштовно!

Акцію продовжено, триватиме вона до кінця цього року.

Безкоштовне ж навчання по сплаті проїзду за допомогою Приват24 та QR-коду інструктори проводитимуть щоп’ятниці до кінця вересня.

Автор: Катерина Прокопець