Новини
Кримінал

Заради грошей на спиртне у Летичеві онук побив свою бабусю

7 вересня близько 23.00 години у селищі Летичів 37-річний онук обікрав свою бабусю. Правоохоронці затримали грабіжника поблизу будинку. Викрадені гроші у нього вилучили.

37-річний зловмисник жив разом із потерпілою в одній квартирі. Чоловік зловживав спиртним, із-за чого у них постійно виникали конфлікти. Того вечора горе-онук теж прийшов додому напідпитку, але спожитого йому виявилось замало, і тому почав вимагати у бабусі гроші на спиртне. Коли та відмовила, побив пенсіонерку та відібрав майже 1800 гривень, після чого залишив потерпілу без жодної допомоги, а сам пішов геть.

Про те, що сталося, до Летичівського відділу поліції повідомили сусіди потерпілої. Слідчо-оперативна група за лічені хвилини прибула на місце події. Саме завдяки дзвінку небайдужих сусідів грабіжника вдалося затримати по гарячих слідах поблизу багатоповерхівки. Він якраз вирішував, куди податися із викраденими грошима. Кошти у нього вилучили.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Автор: Катерина Прокопець