Новини
Події

Небайдужий хмельничанин допоміг зупинити чоловіка, що погрожував самогубством

Патрульні міста Хмельницького врятували чоловіка, що імовірно намагався вчинити самогубство.

У суботу, 9 вересня, близько опівночі на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кармелюка  із однієї з квартир житлового будинку чути гучні крики жінки. Заявник припускав, що чоловік вчиняє насильство відносно дружини.
Оперативно прибувши на місце події, патрульні почули голосні крики жінки про допомогу. Поліціянти побачили, що чоловік стоїть на підвіконні та погрожує жінці здійснити самогубство.
На місце події патрульні одразу викликали рятувальників, слідчих та медиків, та прийняли рішення заходити в помешкання, оскільки була пряма загроза життю людини. Увійшовши до  квартири, співробітники поліціїи виявили 35-річного чоловіка, який намагався вистрибнути із вікна помешкання. Злагодженими зусиллями екіпажу чоловіка вдалось витягнути із вікна, тим самим врятувати йому життя.
Як виявилось пізніше, чоловік імовірно намагався звести рахунки з життям через конфлікт із співмешканкою. Також на руці у чоловіка патрульні помітили декілька суттєвих порізів, з його слів, він намагався різати собі вени, але після невдалої спроби вирішив викинутися з вікна сьомого поверху.
Жінка, яка перебувала разом із ним у квартирі, фізично не змогла зупинити чоловіка у реалізації його намірів.
У поліції повідомляють, що наразі медики надають чоловіку кваліфіковану допомогу. Патрульні дякують свідомому громадянину за повідомлення на службу 102 про підозрілу ситуацію.

Автор: Алла Самойленко