Новини
Спорт

Юнацькі команди «Поділля» здобули перші перемоги

Матчі нового сезону за першість ДЮФЛ з футболу юнацькі команди «Поділля» провели досить результативно. «Поділля» U-17 та «Поділля» U-15 зіграли проти ровесників із чернівецької «Спарти». Матчі відбувались у місті Хмельницькому.

Першими на поєдинок вийшли старші гравці, тобто «Поділля» U-17. Володіння м`ячем, атаки та безліч моментів кардинально вирізняли господарів поля ще у першому таймі. Тому, безперечно, саме подоляни стали фаворитами матчу. А забитий з пенальті гол у другому таймі остаточно поставив всі крапки над «і» та дозволив хмельничанам вийти переможцями із цієї боротьби.

Наступними зіграли команди молодших гравці: «Поділля» U-15 проти «Спарти» U-15. У цьому поєдинку подоляни не залишили гостям із Чернівців жодного шансу на перемогу. Якщо старша команда «Поділля» створювала безліч нереалізованих моментів, то команда U-15 зуміла скористатися своїми шансами та атаками на відсотків вісімдесят.

У першому таймі господарі поля забили три голи. Після перерви до сітки воріт суперників подоляни зуміли загнати м`яча ще тричі, дозволивши гостям із Чернівців зробити це всього раз.

Отже, обидва матчі завершились перемогою хмельничан. Поєдинок між старшими командами завершився із рахунком 1:0 на користь «Поділля» U-17. У свою чергу, молодші команди до фінального свистка мали на своєму рахунку уже 6:1, і також на користь подолян.

Наступними для «Поділля» U-17 та U-15 стануть матчі проти ровесників із рівненського ДЮСШ «Верес». Відбудуться вони вже за тиждень.

Забавська Ірина

 

Автор: Катерина Прокопець