Новини
Спорт

Два матчі 9-го туру першості з футболу Хмельницької області переносяться

У 9-му турі Прем’єр-ліги Хмельницької області з футболу було зіграно лише два матчі з чотирьох запланованих.

Поєдинок між «Хмельницьким-ДЮСШ-1» та «Случем» із Старокостянтинова було перенесено на 5 жовтня. Так як «ДЮСШ-1»  бере участь у чемпіонаті України з футболу серед аматорів.

Наступна пара, що складається із МФК «Славути» та ФК «Дунаївці», також змінила час зустрічі, але поки що нова дата залишається загадкою. Натомість, у рамках того ж 9-го туру Прем`єр-ліги Хмельницької області між собою позмагались «Енергетик-Миклуш», що із Нетішина, та красилівський «Случ». Поєдинок відбувся у Нетішині.

Проте господарі поля «чемно» віддали перемогу своїм гостям із Красилова. Таким чином, «Случ» переміг, а матч завершився із рахунком 1:3.

У другому матчі 9-го туру зустрілись кам`янець-подільська «Фортеця» та волочиський «Агробізнес-2». Поєдинок відбувався на рідних теренах для гравців ФК «Фортеця», але це не допомогло їм здобути перемогу. Волочиський «Агробізнес-2» здолав кам`янецьку «Фортецю». Матч завершився із рахунком 0:3 на користь гостей.

Отож, позицію лідерів у таблиці турнірного становища займає команда із Волочиська «Агробізнес-2», на другому місці – «Хмельницький-ДЮСШ-1», на третьому ж – кам`янець-подільська «Фортеця».

Поєдинки наступного 10-ого туру за першість області з футболу відбудуться вже 16 вересня. ФК «Хмельницький» вдома прийматиме «Фортецю», а ФК «Дунаївці» – «Енергетик-Миклуш». У Красилові зустрінуться два «Случі», а у Волочиську «Агробізнес-2» позмагається із «Славутою».

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець