Новини
Події

Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з ПДР

Від сьогодні кожен охочий може безперешкодно підготуватися до складання теоретичного іспиту з ПДР для отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС.

На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей, усі їх можна завантажити безкоштовно за посиланням: http://hsc.gov.ua/index/avtoshkoli/ekzamenatsijnypitannya/

Окрім того, на сайті 24/7 працює безкоштовний онлайн-тест:  http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/, за допомогою якого кожен водій може перевірити власні знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та складається з 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.

«Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 тисяч 425 громадян.

«Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – це перший важливий крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане запровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів», – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, нові тести презентували та запустили 1 липня 2017 року. Оновлення теоретичної частини стало одним з важливих кроків впровадження якісних стандартів складання іспитів для отримання посвідчень водія.

Тепер питання категоризовані, актуалізовані, сформульовані просто та логічно, не мають двох правильних відповідей, супроводжуються зрозумілими ілюстраціями.

Автор: Катерина Прокопець