Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» знову зіграє проти хмельницького «Поділля»

Поєдинок 12-ого туру першості України серед команд Другої ліги між волочиським «Агробізнесом» та хмельницьким «Поділлям» відбудеться вже 15 вересня.

Як ми раніше повідомляли, подібний розвиток подій дуже здивував як гравців, так і вболівальників обох команд. «Сліпий» жереб вирішив знову влаштувати «подільське дербі» та звести команди «Агробізнес» та «Поділля» на тому ж полі, що й минулого разу, у Волочиську.

Нагадаємо, у першому раунді «хмельницького дербі» перемогу здобули господарі поля, як і було прогнозовано букмекерами. Цього разу більшість ставок та прогнозів припадають також на користь «Агробізнесу».

Приблизно вісімдесят відсотків вболівальників роблять ставки на перемогу команди із Волочиська. Найпопулярнішим вибором рахунку поміж вболівальників є 2:0 на користь «Агробізнесу». Проте не варто забувати про те, що гравці ФК «Поділля» вже сформували для себе певну «картину» розвитку подій та атак від суперників.

Детально розібравши попередню гру, хмельничани могли краще зрозуміти дії та тактику «Агробізнесу». Через це результати зустрічі можуть кардинально змінитися.

Щодо арбітрів, то у ролі головного матч проведе Олег Буяшов із Дніпра, допомагатимуть йому на лініях Микола Кузьменко та Віктор Аврамчук (обидва із Києва). Четвертим арбітром буде хмельничанин Віталій Маляр, а спостерігачем арбітражу – Едуард Валенко зі Львова.

Отже, другий раунд «подільського дербі» відбудеться 15 вересня о 17:00 на стадіоні «Юність»  у Волочиську.

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець