Новини
Спорт

ФК «Поділля» U-19 позмагалось із ФК«Чайкою» U-19

У першому матчі нового чемпіонату України серед команд Першої ліги хмельницьке «Поділля» U-19 вдома приймало «Чайку» із міста Вишгород.

Початок чемпіонату став вдалим та результативним для хмельничан. Вони зуміли впевнено та безкомпромісно здолати суперника із Київщини.

Початок першого тайму був досить хвилюючим, адже суперники безліч разів намагались атакувати ворота подолян. Зробити це було неважко, на полі в той час панувала справжня колотнеча та боротьба. Проте голкіпер хмельничан кожного разу спрацьовував чітко, навіть близько не допускаючи м`яча до сітки воріт.

Подоляни також «не пасли задніх» та декілька разів створили досить переконливі моменти біля воріт суперників. І вже у другому таймі на шістдесят шостій хвилині зустрічі господарям поля вдалось відкрити рахунок на свою користь.

Після цього гості ще більше активізувались, проте «Поділля» завдало ще одного удару, від якого рахунок подвоївся. Отож, зустріч між «Поділлям» U-19 та «Чайкою» U-19 завершилась із рахунком 2:0 на користь господарів поля. Вже у першому матчі чемпіонату подоляни отримали три очки, а за тиждень вони матимуть змогу покращити цей результат, зігравши проти київської ДЮСШ №15.

Закінчився матч «Поділля» U-19 та «Чайка» U-19 з результатом 2:0, на користь ФК «Поділля».

Голи: Мартинюк, 66, Худік, 84

ФК«Поділля»: Шевченко, Терещук (Солодкий, 46), Майко, Абзалов, Безпалько (Кривденко, 83), Миколайчук, Лівандовський (Ярош, 85), Резанов (Мартинюк, 52), Морговський (Коваленко, 67), Худік, І.Ватав (Наконечний, 46).

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець