Новини
Спорт

ФК “Хмельницький” зійшовся у футбольному поєдинку з вінницьким “АГРО-АСТРА”

Перше змагання ФК «Хмельницький» у матчі 1\16 фіналу Кубка України відбулося вчора. Як відомо, команда стала єдиним представником області в аматорській першості.

Зустріч ФК «Хмельницький» із ФК «АГРО-АСТРА», що із Вінницької області, відбулась на рідних для хмельничан теренах. Команда із селища Кірове на даний момент є учасником боротьби за першість з футболу Вінницької області.

Тож, суперником для хмельничан стала досить вправна та майстерна команда, яка легко вийшла до 1\16 фіналу Кубку України, обійшовши за балами команду із Рівненщини.

Що стосується хмельничан, то у попередньому матчі проти ФК «Калуш» вони поступились рахунком та віддали перемогу суперникам.

Перший тайм пройшов у певному «знайомстві» команд. Гравці звикали один до одного, пристосовувались до тактики гри суперників. Звісно, не обходилось без атак. Проте, на жаль, безрезультатних. Другий тайм змусив нервувати хмельницьких вболівальників, адже рахунок у 0:0 аж ніяк не влаштовував гравців. Боротьба біля воріт обох команд тривала протягом усіх 90 хвилин. І на останніх хвилинах другого тайму гості зуміли відкрити рахунок матчу на свою користь.

На компенсованих трьох хвилинах – ще один гол від суперників. Таким чином, зустріч ФК «Хмельницький» та ФК «АГРО-АСТРА» завершилась із рахунком 0:2 на користь вінничан. Наступною для хмельничан стане гра-відповідь, що відбудеться вже у Вінниці 20 вересня.

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець