Новини
Події

У Кам’янці-Подільському стало на одне відділення Приватбанку більше

У Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині, віднедавна працює нове відділення ПриватБанку. Відділення №12 розташувалося на проспекті Грушевського 34 А.

“Жителі мікрорайону Черемушки у Кам’янці-Подільському потребували доступнішого банківського обслуговування, оскільки найближче відділення ПриватБанку знаходиться на чималій відстані, – розповідає Олег Дідик, керівник відділення №1 ПриватБанку у м. Кам’янці-Подільському – Окрім територіальної зручності, воно має низку переваг. Це велике, багатофункціональне відділення з кімнатою переговорів та кімнатою для індивідуального касового обслуговування. Тут є достатньо фахівців, щоб приділити час кожному клієнту”.

Нове відділення розташоване у зручному місці, з новим ремонтом та всіма умовами, які необхідні для сучасного банківського обслуговування. Тут клієнтів обслуговують за допомогою планшетів, які замінили звичні комп’ютери. Виконувати операції тепер можна швидше, що значно зменшує черги.

За словами керівника відділення №12 Олега Вікторовича Лиськова, кам’янчани тут можуть отримати  весь спектр банківських послуг: “Спеціалісти банку допоможуть оформити картку, кредит, відкрити депозит, придбати квитки на потяг, автобус чи літак. Завдяки європейському формату  роботи, клієнти самі можуть здійснювати платежі через  облаштовані тут термінали самообслуговування. А ще банківський спеціаліст може допомогти завантажити на мобільний телефон клієнта та налаштувати  додатки для здійснення платежів та інших операцій і навчити ними користуватися”.

Кам’янчанка Галина Фомінних завітала до відділення прямо з потяга (відділення №12 ПриватБанку знаходиться неподалік залізничного вокзалу). “Зраділа, коли побачила, що працює нове відділення. У мене було декілька проблемних питань, які спеціалісти банку допомогли вирішити за лічені хвилини, – каже пані Галина. – Впевнена, це відділення ПриватБанку додасть комфорту й зручності як кам’янчанам, так і гостям міста”.

Юрій Браніцький, директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку зазначає, що саме зростання потреб людей у банківському обслуговуванні стає підставою для відкриття нових відділень, і не лише на Хмельниччині: “Число наших клієнтів постійно зростає. Лише з початку цього року приріст коштів підприємств і населення, розміщених на рахунках ПриватБанку, склав понад 21 млрд грн. Звичайно, ми розуміємо: для того, щоб підтримувати рівень комфорту та сервісу, потрібно забезпечити нашим клієнтам належний доступ до банківських послуг. І відкриття нових відділень – лише один із кроків, які ми робимо назустріч людям”.

З початку року для клієнті у різних областях відкрили свої двері  12 нових відділень. Усього в Україні працює 2197 відділень ПриватБанку.

У Хмельницькій області для подолян працюють 59 класичних відділень, 268 банкоматів та 384 термінали самообслуговування.

Відділення №12 у Кам’янці-Подільському на проспекті Грушевського 34 А працює для кам’янчан та гостей міста з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години, без обідньої перерви.

Автор: Алла Самойленко