Новини
Події

У Дунаївцях сталася ДТП, пасажирка автомобіля травмована

У Дунаївцях автомобіль в’їхав в електроопору. Як повідомляють у поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 вересня, близько 2-ї години ночі в райцентрі Дунаївці по вулиці Шевченка навпроти кафе «Бістро». 50-річний водій автомобіля «BMW-520» не впорався з керуванням та врізався в придорожню дерев’яну електроопору.
У результаті ДТП 40-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів кісток тазу, плечової та ліктьової кісток правої руки та політравму живота. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні.
За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. У рамках розслідування призначено ряд експертиз, за результатами яких можна буде обґрунтовано говорити про причину автопригоди.

Автор: Алла Самойленко