Новини
Спорт

Хмельничани взяли участь у Чемпіонаті України зі спринту

З 21 по 24 вересня  проходили  змагання зі спринту в столиці, в яких взяло участь понад 600 чоловік.

При гарній погоді, спортсмени змагалися в 10 вікових гру пах. Зокрема, наші юнаки виступали в групі Ч,Ж -14 та 18. Пролог спринту відбувся на схилах Дніпра та теріторії  Національного музею України у Другій світовій війні. Очикуючи старту учасники ознайомилися  з військовою технікою.  В пролозі наші  виступили непагано та потрапили до головного фіналу – А.

Другого дня змагання проходили на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» , а саме біля легкоатлетичного стадіону « Атлет». Тут з масстарту змагалися на середній дистанції.  З результатом  0:22:27, серед наших,  кращим був Михайло Заморока який посів 17 місце в своїй віковій групі.

Крім цього, в цей день відбулась зустріч наших спортсменів з  Поліною Захвровою, чемпіонкою миру та неодноразовою чемпіонкою України з рогейну (супермарафонське орієнтування) 2017 року. Вона побажала нашим хлопцям , Бевзе Максиму та Замороці Михайлу, наполеглевості в тренуваннях  та  поділилася своїм досвідом в досягненні високих спортивних результатів.

У третій день , біля  арки Дружби народів , на вул. Хрещатик та Майдані Незалежності  відбулися естафети, в яких наші земляки зайняли 12 місце.

Автор: Катерина Прокопець