Новини
Здоров’я

Хмельницька міська поліклініка №1 залишилася без головного лікаря

Очільник Хмельницької міської поліклініки №1 перейшов на керівну посаду в обласний онкологічний диспансер Вячеслав Мороз віднині – головний лікар Хмельницького обласного онкологічного диспансеру.

Таке рішення понад 50-тьма голосами «за» із понад 70-ти присутніх ухвалили обласні обранці на своїй черговій 15-тій сесії. На цій посаді новопризначений головний лікар змінив Леоніда Бриндікова, який понад 15 років очолював цей заклад і на черговий конкурс щодо продовження контракту на подавіав свою кандидатуру.

Попри позитивне рішення обласних депутатів, в ході розгляду питання звучали й зауваження до процедури проведення конкурсу на цю посаду. Зокрема голова фракції БПП Ніла Островська зазначила, що він відбувся із явними порушеннями, бо до нього з трьох кандидатів допустили лише новопризначеного Вячеслава Мороза.

Тому депутатка закликала своїх колег в подальшому бути більш принциповими і не робити «виключень із правил» ні для кого. Окрім Вячеслава Мороза на сьогоднішній сесії депутати обласної ради призначили також інших керівників закладів соціальної сфери та закладів охорони здоров’я.

Серед новопризначених керівників медицини обласного рівня – головний лікар Хмельницького обласного центру здоров’я, яким стала Людмила Небесна та головний лікар «Славутської обласної туберкульозної лікарні», яку очолила Тетяна Лукачик.

 

Автор: Катерина Прокопець