Новини
Надзвичайні події

Хмельницькі полісмени допомагають сусідам-вінничанам

Сьогодні вночі 78 хмельницьких поліцейських вирушили до Вінницької області. Вони допоможуть колегам сусідньої області забезпечити публічну безпеку і порядок, а також охоронятимуть від мародерів майно евакуйованих мешканців міста Калинівка та прилеглих сіл.

У зв’язку із надзвичайною ситуацією, яка виникла у Калинівському районі Вінницької області, поліцейських Хмельниччини близько опівночі зібрали по тривозі. Одразу ж був сформований зведений загін у складі 78 чоловік, який невідкладно вирушив до Калинівки.

За сигналом «Збір-аварія» підняли і рятувальників 4-х загонів Хмельниччини. 10-ро піротехніків на чотирьох одиницях техніки нині допомагають виконувати місію із гуманітарного розмінування. У повній бойовій готовності перебувають підрозділи Хмельницького, Летичева, Деражні і Красилова. Хмельниччина готова відправити на Вінниччину ще 26 бійців особового складу – для ліквідації надзвичайної ситуації.

Зараз поліція, військовослужбовці Нацгвардії і Збройних сил України забезпечують евакуацію мешканців м. Калинівка і прилеглих сіл. Станом на 03.15 годину вже було евакуйовано близько 28 тисяч людей.

Автор: Катерина Прокопець