Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» здобув чергову перемогу

У рамках 13-го туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі волочиський «Агробізнес» зустрівся із стрийською «Скалою». Матч відбувся 25-го вересня  у Моршині на стадіоні «Медик».

На самісінькому початку поєдинку гравець «Агробізнесу» відкрив рахунок, забивши перший гол! Сталось це вже на другій хвилині матчу. Тридцять перша хвилина – і другий гол від подолян. Господарі поля почали помітно нервувати та, зібравшись з силами, на сорок восьмій хвилині матчу все ж відповіли суперникам забитим м’ячем до сітки воріт. А далі – суцільна боротьба. Спроба за спробою, справжня битва у штрафній зоні обох команд. Проте аж на додаткових хвилинах другого тайму волочиський «Агробізнес» зумів втретє проштовхнутись крізь захисників «Скали» та забити ще один гол.

Таким чином, поєдинок між стрийською «Скалою» та волочиським «Агробізнесом» завершився із рахунком 1:3 на користь подолян.

Отож, зараз у турнірній таблиці «Агробізнес» займає першу сходинку та має на своєму рахунку 30 очок за 11 матчів!

Наступним суперником волочиського «Агробізнесу» у боротьбі за чемпіонство стане ФК «Арсенал-Київщина» із Білої Церкви, зустріч із яким відбудеться вже 1-го жовтня.

ФК «Скала» – ФК «Агробізнес»  1:3

Голи: 0:1 Семенець (2), 0:2 Темнюк (31) 1:2 Фляк (48), 1:3 Семенець (90+3)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко