Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» U-19 не змогло переграти гостей із Києва

У рамках третього туру першості України U-19 серед команд Першої ліги хмельницьке «Поділля» зустрілось із київським «Оболонь-Бровар». Матч відбувся у Хмельницькому на СК «Поділля».

Перший тайм був досить напруженим, проте абсолютно рівним для обох команд. Гравці пристосовувались до гри суперників та намагались зрозуміти їх тактику, тому перші 45 хвилин майже увесь час гра точилась на середині поля.

Другий тайм від самісінького початку був схожим на перший. Проте з часом гра почала набирати новий темп. Обидві команди розуміли, що їм потрібна тільки лиш перемога. І першими у бій  пішли гості! За двадцять хвилин вони зуміли тричі загнати «шкіряного» до сітки воріт та забезпечити собі перемогу у даному поєдинку. Господарі поля вирішили не відставати і також прискорити темп гри. І вже під кінець другого тайму їм вдалось забити два голи. Цього виявилось замало, тому перемогу все ж здобули кияни.

Отож, поєдинок між хмельницьким ФК «Поділля» U-19 та київським ФК «Оболонь-Бровар» U-19 завершився із рахунком 2:3 на користь гостів.

Наступними суперниками подолян у боротьбі за першість стануть їх однолітки із житомирського «Полісся», зустріч із якими відбудеться 4-ого жовтня.

«Поділля» U-19 – «Оболонь-Бровар» U-19     2:3

Голи: Наконечний, 89, Морговський, 90+1 – Островський, 58, Корнієнко, 69, Ткач, 76

ФК «Поділля»: Харчук, Безпалько (Терещук, 62), Майко, Абзалов (Резанов, 51), Кошелак (Гурняк, 71), Лівандовський, Худік, Морговський, Ковальчук (Королюк, 68), Шаповал, Наконечний.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко