Новини
Події

Зняття “порчі” коштувало пенсіонерці з Хмельниччини 6 тисяч гривень

Поліцейські розшукують  шахрайок, які зняли «порчу» з 67-річної пенсіонерки за 6 тисяч гривень.

Як повідомляє поліція, 26 вересня близько 13.00 години до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення від 67-річної жительки села Балин про те, що дві невідомі жінки шахрайським шляхом заволоділи її грошима в сумі 6100 гривень.

Під час розмови з працівниками поліції пенсіонерка розповіла, що в обідню пору, коли вона перебувала вдома, до неї зайшли дві невідомі жінки. Вони розговорилися, потім зловмисниці повідомили господині, що на неї та на її будинок наведено порчу, однак вони можуть їй допомогти.
Налякана господиня зробила все, як їй сказали. Винесла з хати гроші і передала жінкам. «Добродійки» над ними помолилися, поворожили, загорнули у папір та повернули назад. Сказали через три дні розгорнути, і тоді порча зникне.
Одразу ж після того, як гості пішли, потерпіла зустріла сусідку, і та їй порекомендувала не чекати так довго і одразу розгорнути папір. Як зазвичай буває у таких випадках, він виявився порожнім.
Пенсіонерка одразу повідомила про те, що сталося, до Дунаєвецького відділу поліції. Правоохоронці за фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження і наразі працюють над встановленням осіб зловмисниць.

Автор: Алла Самойленко