Новини
Події

Завтра у Хмельницькому яскраві діти змагатимуться за поїздку у Сан-Ремо

У Хмельницькому завершується обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», організований за підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», Хмельницької обласної державної адміністрації та творчого об’єднання «Яскраві діти України».

Протягом трьох днів 30 дітей Хмельниччини змагалися за Гран-прі. Переможець буде визначений завтра, 30 вересня, на гала-концерті, який відбудеться у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім.Старицького.

У складі журі – відомі люди: український музикант, співак, композитор, поет Тарас Петриненко, український поет, драматург, сценарист, заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Юрій Рибчинський, український музичний продюсер, співак Руслан Квінта, азербайджанський співак Гусейн Абдуллаєв, народний депутат Сергій Лабазюк, українська співачка, заслужена артистка України Марина Одольська. До речі, Марина не тільки оцінюватиме виступи учасників, а й виступатиме сама.

Керівник ГО “Яскраві діти України” Лариса Леванова відзначила, що виступи юних хмельницьких співаків мали своєрідну родзинку – музичну візитівку. Вона сказала: «У кінці кожної візитівки прописане наше інтро – це просто супер, у жодній області такого не було».

Член журі Гусейн Абдуллаєв побажав усім учасникам конкурсу успіху і порадив виступати частіше, аби звикати до сцени і навчитися справлятися з хвилюванням.

Діти, як справжні артисти, давали інтерв’ю. Це, мабуть, їхнє перше спілкування з пресою, але їм це дуже подобалося.

Для дітей участь у конкурсі – хвилююча подія, яка забрала у дітей багато сил, тому юні виконавці потребували відпочинку. Сергій Лабазюк вирішив організувати для дітей поїздку до Меджибожа, де вони зможуть трохи відпочити і взяти участь у майстер-класі.

Переможець обласного етапу конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» змагатиметься у національному фіналі за право представити нашу країну на міжнародному вокальному конкурсі юних виконавців  Sanremo Junior-2018.

Гала-концерт учасників обласного етапу конкурсу «Яскраві діти України» відбудеться у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім.Старицького 30 вересня. Початок о 15.00.

 

Автор: Алла Самойленко