Новини
Кримінал

Хмельницькі поліцейські затримали «тусовщиків», які намагались підзаробити грошей

В м. Хмельницькому затримано двох гастролерів, які намагались здійснити квартирну крадіжку…

Двоє 19-річних молодиків завітали до обласного центру із сусідньої області, так би мовити «потусіть».

Суботнього вечора, близько 21:50 години по вул. Молодіжній, молодики, жителі м. Кузнецовск, Рівненської області, шляхом віджиму пластикового вікна, таємно, проникли в квартиру, яка належить  24-річному місцевому жителю, звідки намагались викрасти майно.

Наразі спрацювала сигналізація і завдяки оперативності працівників поліції охорони, злочинців затримали на місці злочину. Відразу викликали слідчо-оперативну групу працівників поліції Південно-Західного відділення Хмельницького відділу поліції. Злочинці затримані в порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятору тимчасового тримання.

Зі слів хлопців виявилось, що вони приїхали з сусідньої області, щоб відпочити і розважитись в Хмельницькому. Після того, як кошти закінчились, вирішили піти на такий ганебний вчинок, щоб підзаробити грошей. Один із молодиків не судимий, по іншому направлено матеріалу  до суду в Рівненській області по єдинтичному злочину.

По даному факту відкрито провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

Автор: Катерина Прокопець