Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» знову відзначився перемогою

Поєдинок 14-го туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги між волочиським «Агробізнесом» та «Арсеналом-Київщиною» із Білої Церкви відбувся цієї неділі на стадіоні «Юність» у Волочиську. Господарі поля кардинально повели у рахунку, завершивши зустріч із рахунком 4:0 на свою користь.

Перший тайм розпочинався досить завзято. Вже на сімнадцятій хвилині матчу гравець волочиського «Агробізнесу» відкрив рахунок гри. А далі – боротьба! Шалена боротьба за м`яч, за першість, за перемогу. І аж на першій компенсованій хвилині до основного часу першого тайму подоляни подвоїли свій рахунок.

Після перерви на другий тайм гості із Білої Церкви вийшли досить впевнено і були налаштовані відігратись. Проте й господарі поля не збирались поступатись, тим паче, що фортуна була на їх боці! Сімдесят восьма хвилина – і ще один гол на рахунок «Агробізнесу». Після цього сумнівів щодо переможця зустрічі вже не було. Але стрімкі подоляни не зупинялись на досягнутому і вже на вісімдесят четвертій хвилині відзначилися ще одним голом!

Таким чином, зустріч волочиського ФК «Агробізнес» із ФК «Арсенал-Київщина», що із Білої Церкви, завершилась впевненою перемогою господарів поля.

ФК «Агробізнес» – ФК «Арсенал-Київщина»    4:0

Голи: Семенець (17), Скакун (45+1), Груша (78), Слотюк (84)

ФК «Агробізнес»: Чернобай, Гагун, Полторацький, Курило, Слотюк, Думанюк, Кухарук (Юхимович, 67), Груша (Сурник, 81), Скакун, Темнюк, Семенець (Юрчак, 85). Запасні: Одольський, Дубчак, Шум, Пліс.

Головний тренер: Андрій Донець

ФК «Арсенал-Київщина»: Гнатиш, Грабчак, Омоко, Патрік (Шарай, 9), Нагорний Ігор, Тименко, Мартиненко (Пасечнюк, 26), Кемфор, Авдалян, Сьомка, Глущенко. Запасні: Шкарбан, Гупалов.

Головний тренер: Олександр Акімов

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко