Новини
Події

Дні безпеки від RENAULT: дитяча поліцейська академія

30 вересня в рамках днів безпеки від Renault в автосалоні RENAULT «Фаворит-Авто була організована «Дитяча поліцейська академія Renault». В рамках заходу дітям в інтерактивній та цікавій формі нагадали, як потрібно поводитися на дорозі, щоб їх шлях був безпечним і комфортним.

Восени тема безпеки на дорогах особливо актуальна. Саме тоді коли діти йдуть до школи і їм необхідно нагадати основні правила поведінки на дорогах. Тому компанія Renault в Україні організовує «Дитячу поліцейську академію Renault» в офіційних дилерських центрах.

В академії було проведено навчальний курс з безпеки з лекціями про правила дорожнього руху для дітей. Особливістю курсу є його інтерактивність та простота, щоб кожна дитина могла зрозуміти основні правила і легко їх запам’ятати.

Крім навчального матеріалу на дітей чекала незвичайна форма його засвоєння – розіграш сценки з правилами дорожнього руху. Такий підхід в навчанні викликає зацікавленість навіть у наймолодших дітей і забезпечує просте запам’ятовування важливого матеріалу.

Після проходження курсу з безпеки кожен курсант отримав жетон та диплом, які свідчать про проходження «Дитячої поліцейської академії Renault».

Також дітки змогли поласувати смаколиками та зарядитися позитивними емоціями.

Батьки теж не залишились без уваги. Наш партнер ІНГО УКРАЇНА підготував і для них подарунок – сертифікат на безкоштовний медогляд та знижку на страхування їхніх діток.

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

Автор: Катерина Прокопець