Новини
Події

Порція «сміття» з Дунаєвецької лікарні

Інформація про відео, на якому зафіксовано як у Дунаєвецькій лікарні лікарі отримують нібито «подяку» у вигляді грошових знаків вже кілька місяців ширилась містом, проте відео чомусь ніде не оприлюднювалось, і ось нарешті «сміття» з лікарні винесли і не куди-небудь, а одразу на обласне телебачення.

Дунаєвчанин Олександр Проданчук стверджує, що лікар-кардіолог звинуватила його дружину у торгівлі кардіограмами. Вона працює медсестрою у поліклініці Дунаєвецької районної лікарні. Аби довести її невинуватість, Олександр встановив у кабінеті відеокамеру. Коли конфлікт вийшов за рамки кабінету, до врегулювання суперечки долучилась завідуюча поліклінікою.

За словами Олександра «крайньою» всеодно вийшла його дружина, крім морального приниження вона отримала ще й погіршення умов праці. Аби захистити дружину чоловік звернувся до поліції та журналістів обласного телебачення.

Як розвивались події та чим завершився візит журналістів до завідуючої поліклінікою – докладніше у сюжеті  телеканалу «Поділля-Центр».

Автор: Катерина Прокопець