Новини
Спорт

Зустріч «Поділля» U-19 із «Поліссям» завершилась нічиєю

Поєдинок 4-го туру чемпіонату України U-19 серед команд Першої ліги між юнацькою командою хмельницького «Поділля» та їх однолітками із житомирського «Полісся» відбувся у Житомирі.

Перший тайм розпочинався із постійних атак з боку хмельничан. Це й не дивно, адже після двох попередніх поразок вони намагались здобути перемогу, а разом із нею й декілька очок на свій рахунок. Тому вже на двадцять п’ятій хвилині зустрічі гравець хмельницького «Поділля» U-19 зумів відкрити рахунок матчу. Проте й господарі поля не думали відступати! Вже на тридцять восьмій хвилині поєдинку рахунок перетворився у нічию.

Другий тайм був досить напруженим, адже подоляни з усіх сил намагались поліпшити свій результат і загнати хоча б ще одного «шкіряного» до сітки воріт суперників. Господарі поля ж, натомість, кинули усі сили на захист власних воріт. Через таку боротьбу на полі двоє гравців хмельницького «Поділля» U-19 змушені були покинути гру достроково, отримавши «червону перепустку на лаву». Тому подоляни завершували матч у меншості, що сильно вплинуло на хід гри.

Отож, зустріч хмельницького «Поділля» U-19 із житомирським «Поліссям» U-19 завершилась нічиєю.

Наступним випробуванням для подолян стане матч проти ФК «Любомир», що із Київщини. Проте цей поєдинок відбудеться вже на рідних для хмельничан теренах. Зустріч із киянами відбудеться 11-го жовтня.

ФК «Полісся» U-19 – ФК «Поділля» U-19      1:1

Голи: Бенедик, 38 – Ковальчук, 25

ФК «Поділля»: Шевченко, Кошелак, Майко, Абзалов, Худік, Лівандовський, Миколайчук, Морговський, Бондарчук, Ковальчук, Наконечний. На заміну виходили: Королюк, Коваленко, Ватав, Тодавчич, Кривденко.

Головний тренер: Олександр Ірклієнко.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко