Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зазнало поразки в Обухові через несправедливе суддівство

Поєдинок 15-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги між хмельницьким  «Поділлям» та «Арсеналом-Київщиною» із Білої Церкви відбувся цієї неділі в Обухові.

Матч завершився із  рахунком 1:2 на користь господарів поля.

На самісінькому початку першого тайму гравці обох команд зуміли відзначитись голами та відкрити рахунок матчу. Таким чином, гра почалась із нічиєї. З цього можна було зробити лише один висновок: обидві команди були налаштовані тільки на перемогу.

Проте з перших хвилин зустрічі перед хмельничанами постала величезна проблема – проблема несправедливості з боку арбітрів.

Неозброєним оком було видно, що судді надавали перевагу команді з Білої Церкви та старанно намагалися «допомогти» їм здобути перемогу. Почалося все із невинного, але зовсім неправильно присвоєного «гірчичника», якого отримав гравець хмельницького «Поділля» за те, що суперник завалив його. Звісно, що з такими відмінними перспективами на матч господарі поля просто не могли не відірватись у рахунку. Тому вже наприкінці першого тайму гравець «Арсеналу-Київщина» приніс ще один гол на рахунок своєї команди.

Протягом усього другого тайму несправедливість з боку арбітрів все більше наростала та почала виходити за межі! Незрозумілі положення «поза грою», безліч фолів від господарів поля, які розцінювались суддями як «нічого страшного», а іноді їх трактування доходили до абсурду.  Але найбезглуздішим вчинком арбітрів стало вилучення з гри одного із гравців «Поділля»! Через усі ці «нюанси» розчаровані та розбиті хмельничани, зовсім забувши про  перемогу, змушені були догравати у меншості.

Отож, поєдинок між хмельницьким ФК «Поділля» та ФК «Арсенал-Київщина» із Білої Церкви завершився ганебною перемогою господарів поля.

Наступний тур чемпіонату хмельничани проведуть вдома та зустрінуться із ФК «Львів».

ФК «Арсенал-Київщина» – ФК «Поділля»     2:1

Голи: Шарай, 10, Омоко, 45 – Охрончук, 18

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко