Новини
Події

На Хмельниччині у селі Теліженці з’явилась нова дорога

Восьме жовтня став визначним днем для жителів с. Теліженці Старосинявського району. В цей день відбулось дві важливі події: відкриття новозбудованої дороги протяжністю 3450 метрів та освящення відреставрованої церкви.

Основна частина коштів, закладених у будівництво дороги, надана керівником приватного сільськогосподарського підприємства Олександром Кротом, в сумі 3,5 млн. грн. та кошти об’єднаної громади Старосинявської селищної ради, в сумі  650 тис. грн.

Т.в.о. заступника голови обласної дежавної адміністрації Олег Гумений, голова Старосинявської райдержадміністрації Ігор Русий завітали на урочисте відкриття дороги, щоб висловити подяку та відзначити трудолюбивість мешканців села, які своїми силами розбудовують та покращують своє життя, що є неабияким прикладом для усіх інших.

“Ця дорога – надзвичайно важлива артерія в інфраструктурі доріг Старосинявського району, адже це можливість безперешкодно мешканцям села добиратись до важливих закладів соціальної сфери”,  – зазначив Олег Гуменний.

Олег Вікторович також закликав  представників бізнесу області та всіх небайдужих громадян долучатись гарними справами до розвитку Хмельниччини, адже  тільки кропіткою власною працею та активною участю в розбудові області кожного ми змінимо наше життя на краще.

Особливу подяку присутні висловили Олександру Кроту, який своїм прикладом та наполегливістю здійснив мрію жителів села, та особисто став інвестором у даному проекті.

Крім цього, сьогодні відбулось освящення церкви, у якій, впродовж 9 років, здійснювались ремонтні роботи та яка  стане твердинею духовності, культури та розвитку не тільки для жителів села, але й для усього району.

Джерело

 

Автор: Катерина Прокопець