Новини
Спорт

І знову поразка юнацької команди «Поділля»

У рамках 5-го туру першості України серед команд Першої ліги U-19 юнацька команда хмельницького «Поділля» вдома зіграла проти однолітків із ФК «Любомир» (селище Ставище, Київська область).

Перший тайм розпочинався досить сухо та без зайвої колотнечі на полі. Проте гості були цілковито зосереджені на перемозі. Тому вже на двадцять першій хвилині завдали першого чіткого удару по воротах «Поділля». Після вдалої атаки, яка завершилась голом для ФК «Любомир», хмельничани все ще не змогли зібратись та завдати удару у відповідь. І вже за десять хвилин гості зуміли подвоїти свій рахунок.

І у другому таймі подоляни не відзначились нічим особливим. Декілька атак з боку гравців «Поділля» переривали захисники «Любомиру». Гості ж, у свою чергу, намагались зберегти рахунок першого тайму та не допустити господарів поля до власних воріт навіть близько. Таким чином пройшов увесь другий тайм. Невисокий темп гри, повільний розвиток подій та трохи нудний поєдинок чекав на вболівальників обох команд.

Отож, зустріч хмельницького «Поділля» U-19 із ФК «Любомир» U-19 завершилась із рахунком 0:2 на користь гостів із Київської області.

У наступному турі чемпіонату подоляни зійдуться із київським «Локомотивом». Відбудеться це 18 жовтня, проте вже не на рідному для хмельничан полі.

ФК «Поділля» U-19 – ФК «Любомир» U-19    0:2

Голи: Надобенко, 21, Іващенко, 31

ФК «Поділля»: Шевченко, Худік, Майко, Степаненко, Кошелак (Солодкий, 53), Лівандовський, Мартинюк (Резанов, 34; Ярош, 67), Морговський (Тодавчич, 69), Королюк (Кривденко, 74), Бондарчук (Коваленко, 85), Наконечний.

Головний тренер: Олександр Ірклієнко.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко