Новини
Надзвичайні події

Поліція Хмельниччини просить допомогти розшукати водія-вбивцю

Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області просить відгукнутися очевидців дорожньо-транспортної пригоди у с. Бокиївка Волочиського району, яка мала місце 11 жовтня 2017 року близько 20.40 годині.

Трагедія, в результаті якої загинула людина, сталася на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка», поблизу с. Бокиївка Волочиського району.

Невстановлений водій, рухаючись на автомобілі в напрямку м. Хмельницького, допустив наїзд на місцевого жителя, 1949 року народження, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Вчинивши ДТП, водій з місця пригоди зник. Потерпілий від отриманих травм помер на місці аварії.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Працівники поліції вживають заходи по встановленню транспортного засобу та особи, яка скоїла ДТП.

У зв‘язку з цим прохання до усіх, хто був свідком цієї події або має якусь інформацію, яка допоможе розкрити злочин та притягнути винного до відповідальності, зателефонувати на лінію 102 або у відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за номером (0382) 69-25-57.

Автор: Алла Самойленко