Новини
Події

У Шепетівці до лікарів тепер телефонують на мобільний номер

У Ше­пе­тів­ці від­не­дав­на за­пи­са­ти­ся на прийом до лі­ка­рів сі­мей­ної ме­ди­ци­ни та ди­тя­чої по­лік­лі­ні­ки мож­на за мо­біль­ни­ми но­ме­ра­ми.

Не­що­дав­но були змінені стаціонарні но­ме­ри або­нен­тів, то­му за вка­за­ни­ми в до­від­ни­ку місь­ки­ми те­ле­фо­на­ми не можна було дод­зво­ни­ти­ся. Та й ба­га­то ше­пе­тів­чан від­мо­ви­ли­ся від ко­рис­ту­ван­ня ста­ці­онар­ни­ми те­ле­фо­на­ми. Діз­на­ти­ся ін­форма­цію про прийом у Ше­пе­тівсь­ко­му цен­трі пер­винної ме­ди­ко-са­ні­тар­ної до­по­мо­ги від­не­дав­на мож­на, за­те­ле­фо­ну­вав­ши на мо­біль­ний.

За результатами про­ве­деного кон­курсу «17 мік­рогран­тів» від Аген­ції ста­ло­го роз­витку «ASTAR» Ше­пе­тівсь­кий центр от­ри­мав сер­ти­фі­кат на 1000 гри­вень для прид­бання двох мо­біль­них те­ле­фо­нів у рам­ках ре­алі­за­ції про­ек­ту «Опе­ра­тив­на ме­дич­на до­по­мо­га». Його за­по­чат­ку­ва­ли для опе­ра­тив­но­го ре­агу­ван­ня на дзвін­ки па­ці­єн­тів ди­тя­чої по­лік­лі­ні­ки та ам­бу­ла­то­рій за­галь­ної прак­ти­ки сі­мей­ної ме­ди­ци­ни.

Джерело

Автор: Алла Самойленко