Новини
Дозвілля

Анонс найближчих концертів у Хмельницькій обласній філармонії

У неділю,  22 жовтня, у великому залі Хмельницької обласної філармонії відбудеться  концертна програма  «STEINWAY запрошує» за участю Академічного симфонічного оркестру. 

Диригент — Тарас Мартиник.
Соліст — Джонатан Бенішу (фортепіано, Франція)
У програмі: твори Бізе, Шмикова

Вартість квитків: 40-50-60 грн.

Початок о 17:00  

 У середу, 25 жовтня,  у органному залі відбудеться концерт ОРГАННОЇ музики за участю Заслуженої артистки України Наталії Молдован (орган) та Заслуженої артистки України Олени Леонової (сопрано).

У програмі музика французьких композиторів VIIVIII століть.

Вартість квитків: 40-50 грн.               

Початок о 18:30.

У неділю, 29 жовтня,  Хмельницька обласна філармонія запрошує на прем’єру музично-хореографічної вистави для дітей, казки Сергія Прокоф’єва «Петрик і вовк», що легко допоможе маленьким слухачам відкрити світ великої симфонічної музики. 

Казка – повчальна розповідь про сміливого хлопчака Петрика, який за допомогою Пташки зумів перехитрувати і провчити Вовка – це одна з найвідоміших у світі дитячих музичних історій. Казкові образи тут «говорять» голосами відповідних музичних інструментів та мовою танцю.

Яскрава музика якнайкраще відтворює їх характер, захоплює уяву своїм різнобарвним звучанням та цікаво і невимушено відкриває діткам секрети сприйняття музичного мистецтва! 

 Вперше на сцені Хмельницької обласної філармонії у виконанні Камерного оркестру, солістів духових груп Академічного симфонічного оркестру та артистів балету Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля”. 

Диригент — Тарас Мартиник,

Балетмейстер — Олена Єфімчук,

Художник — Олена Янчук.

Вартість квитків: 30-40 грн.    

Захід відбудеться у органному залі. Початок о 17:00.          

У вівторок, 31 жовтня,  Хмельницька обласна філармонія запрошує у органний зал на концертну програму за участю Струнного оркестру Академічного симфонічного оркестру.

Диригент — Парвіз Ях’яві (Австрія)
Солістка — Юлія Ван (скрипка, Китай-Німеччина-Україна)
У програмі: твори Аренського, Стравінського, Чайковського

Вартість квитків: 40-50 грн.           

Початок о 18:30.

Автор: Катерина Прокопець