Новини
Спорт

ФК «Поділля» візьме участь у Зимовому кубку ДЮФЛУ

Федерація футболу України разом з Дитячо-юнацькою футбольною лігою України запланували проведення Зимового кубку ДЮФЛУ-2018 серед юніорів U-19.

Свою участь у цьому турнірі підтвердило і хмельницьке «Поділля», але остаточний склад учасників поки невідомий, хоча серед суперників хмельничан можуть бути і команди юнацької Прем’єр-ліги України. Змагання будуть проводитися у три етапи.

Перший етап відбудеться з 2 по 10 лютого 2018 року. Команди-учасниці змагань Першої Ліги будуть розподілені на 8 груп по 3-4 команди по територіальному принципу і 8 кращих команд потрапляють до другого етапу змагань.

Другий етап відбудеться в період з 15 по 17 лютого 2018 року. На другому етапі до 8 кращих команд першого етапу приєднуються команди, які беруть участь у змаганнях серед команд клубів Української Прем`єр-Ліги України сезону 2017/2018 U-19 (по бажанню). Команди будуть розподіленні на чотири групи (в групі 3-4 команди по територіальному принципу).

До третього етапу (фінальний турнір), який відбудеться з 22 по 25 лютого 2018 року, виходять чотири команди – переможці другого етапу. Фінальний турнір проводиться за системою: півфінали, матч за третє місце та фінал.

Прес-служба «Поділля»

Автор: Катерина Прокопець