Новини
Події

Хмельницькі «Богданівці» розповіли студентам про важку службу в зоні АТО

Напередодні Дня захисника України бійці спецроти «Богдан» ГУ НП в Хмельницькій області завітали на зустріч зі студентами Хмельницького політехнічного коледжу, під час якої розповіли про небезпечну службу на сході, у зоні проведення антитерористичної операції.

Напередодні Дня захисника України в Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» проходить цикл зустрічей під гаслом «Тепло долонь і серця — захисникам України».

Завітали на зустріч зі студентами і бійці спецроти «Богдан» Тетяна Савчук та Олексій Мельничук. «Богданівці» продемонстрували хлопцям та дівчатам документальний фільм, відзнятий 2014 року у Вуглегірську, коли хмельницькі поліцейські перебували на самій лінії вогню.

«Богданівці» вже четвертий рік несуть службу у зоні проведення АТО, тож їм було про що поговорити із зацікавленими підлітками. З особливим захопленням аудиторія поставилась до розповідей підполковника поліції Тетяни Савчук, яка відбула на Донеччині дві ротації і несла службу на рівні з чоловіками.

Керівництво навчального закладу переконано, що щира, відверта розмова з бійцями спонукає студентів вірити у себе, не боятись труднощів, додає впевненості в тому, що в нашій державі з’явилась когорта людей, здатних змінювати країну і брати на себе відповідальність за те, що в ній відбувається.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець