Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» впевнено обійшло львів’ян

Поєдинок 16-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги між хмельницьким «Поділлям» та однойменним ФК «Львів» відбувся цими вихідними на рідному для хмельничан полі.

Увесь перший тайм був переповнений боротьбою. Проте, окрім боротьби, на полі не відбувалось нічого. Що стосується гольових моментів або вражаючих атак, то цим вразити своїх вболівальників у першому таймі не змогла жодна команда. Львів’яни мали перевагу у володінні м’ячем та територією, але скористатися цим так і не зуміли.

Проте вже з самісінького початку другого тайму хмельничани активізувались, їх наче підмінили на полі! Боротьба біля власних воріт, гарний захист, чіткі переходи до контратак, відмінні паси – те, чим здивували та порадували своїх вболівальників подоляни у другому таймі. А на п’ятдесят шостій хвилині гравець «Поділля» зумів відкрити рахунок матчу та забити перший для хмельничан гол. Суперник був шокований таким перебігом подій, це було чітко зрозуміло через знижений темп його гри. Тому вже на сімдесят першій хвилині подоляни скористались шансом та знову вразили ворота львів’ян у самісіньке «серце»!

Таким чином, зустріч хмельницького «Поділля» із однойменним ФК «Львів» завершилась із рахунком 2:0 на користь хмельничан. Ця перемога допомогла подолянам хоч і не на довгий час, проте піднятись на восьму сходинку турнірної таблиці.

У наступному турі «Поділля» позмагається із тернопільською «Нивою». Відбудеться матч вже 21 жовтня.

ФК «Поділля» – ФК «Львів»       2:0

Голи: Рижук, 56, Морговський, 71

ФК «Поділля»: Дворник, Гресь, Швець (Ватав, 46), Рижук, Бельчич, Ліповуз, Охрончук, Джурко, Муляр (Котюн, 68), Морговський (Маховка, 90+1), Бабак. Запасні: Шевченко, Худік, Майко, Степаненко.

В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

ФК «Львів»: Герич, Зайчук, Бухал, Бариляк, Матушевський, Панасюк, Орловський, Савошко (Романчук, 83), Коблюк, Омельченко (Поручинський, 70), Кисленко. Запасні: Друзь.

Головний тренер: Андрій Чіх.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко