Новини
Спорт

Нова розгромна перемога волочиського «Агробізнесу»

Поєдинок 16-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги між волочиським «Агробізнесом» та тернопільською «Нивою» відбувся цими вихідними у Волочиську.

На самісінькому початку першого тайму господарі поля показали свій темп гри та відзначились тим, що відкрили рахунок матчу. Сталось це всього лиш на четвертій хвилині зустрічі. А далі – боротьба. Подоляни намагались поповнити свій рахунок ще одним голом, а суперники, натомість, зробити нічию! Проте й тут пощастило «Агробізнесу». Вже на тридцять шостій хвилині поєдинку їм вдалось подвоїти свій рахунок. Здивовані та рішучі суперники, трохи активізувавшись, вирішили відповісти хоч одним голом. Тому на сорок п`ятій хвилині «Нива» відзначилась першим м’ячем у воротах подолян. Але такої нахабності «Агробізнес» терпіти на став і вже на п’ятій додатковій хвилині зумів потроїти свій рахунок.

Другий тайм був також досить насиченим, але не настільки розгромним, як перший. На шістдесят шостій хвилині господарі поля завдали четвертого удару. І, як не дивно, цей удар також не пройшов повз ворота суперників! А вже на сімдесят восьмій хвилині матчу сумнівів щодо переможця не залишилось жодних, адже волочиський «Агробізнес» знову поцілив «шкіряним» прямо до воріт суперників!

Отож, зустріч волочиського «Агробізнесу» із тернопільською «Нивою» завершилась розгромним рахунком 5:1 на користь господарів поля!

ФК «Агробізнес» (Волочиськ) – ФК «Нива» (Тернопіль) –   5:1

Голи: 1:0 Семенець (4), 2:0 Семенець (36), 2:1 Апанчук (45), 3:1 Скакун (45+5), Cеменець (66), Груша (78)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко