Новини
Події

«Хмельницькводоканал» заперечує чутки про відсутність води

Міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” просить звернути вашу увагу на те, що останнім часом серед громадян міста невідомими особами поширюються чутки про проведення підприємством робіт з позапланової промивки мереж водопостачання та відсутність подачі питної води в оселі хмельничан з 21 до 23 жовтня 2017 року. Ці чутки не відповідають дійсності, а тому МКП “Хмельницькводоканал” закликає містян в жодному разі не довіряти подібній неправдивій інформації.

На даний час підприємство працює стабільно, злагоджено, без перебоїв у роботі мереж водопостачання та водовідведення (за винятком локальних аварій).

Оскільки підприємство проводить планову промивку та знезараження водопровідних мереж та споруд двічі на рік — навесні та восени, а цьогоріч заплановані роботи були виконані 25 травня та 26 вересня, відтак на 2017-й календарний рік подібні роботи не плануються.

Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” просить хмельничан бути пильними, перевіряти будь-яку інформацію, що стосується діяльності підприємства або виконуваних ним робіт у керівництва структурних підрозділів або аварійно-диспетчерській службі МКП “Хмельницькводоканал”.

Автор: Катерина Прокопець