Новини
Події

Участь юного «шумахера» у гранд-фіналі з картингу в Португалії під загрозою

Нещодавно на чемпіонаті України в класі картингу 11-річний  кам’янчанин Даніїл Кукурузов здобув золоту нагороду та квиток на гранд-фінал у Португалію.

Не дивлячись на свій молодий вік, Даніїл вже є кандидатом в майстри спорту, а рахунок  його медалям та кубкам, здобутим у цьому виді спорту,  вже йде на сотні.

Перемога на чемпіонаті України відкрила хлопцеві шлях до гранд-фіналу, що відбудеться у Португалії з 4 по 11 листопада цього року. На це спортивне дійство прибуде більше 80 чемпіонів з 50 країн світу. І саме Даніїлу випало честь представляти нашу державу на цих змаганнях.

Але участь юного кам’янчанина у змаганнях під загрозою. Спортивний картинг в нашій країні не фінансується на державному рівні. І тому обслуговування техніки, поїздки та проживання лягає повністю на плечі пілотів, а у випадку із Даніїлом – на плечі його батьків. Сам Даніїл дуже  хоче взяти участь у цих спортивних змагання.

Будемо сподіватися, що небайдужі до українського спорту люди допоможуть Даніїлу втілити в життя його мрію та гідно представити нашу країну на гранд-фіналі в Португалії.

 

Автор: Катерина Прокопець